2016. december 26., hétfő

Sült oldalas

Sült oldalashoz szerezni kell egy sertés oldalast. Általában 5 cm hosszra szoktuk vágni a csontokat. Ezután kerül felszeletelésre a csontok mentén. Ha ezzel is készen vagyunk akkor szabadítsuk meg a felesleges részektől amit nem kívánunk megsütni. Mi csak egyszerűen a tepsit kikenjük zsírral majd a bordadarabokat belerakjuk szépen sorba. Majd megszórjuk fűszersóval. Étkezési sót nem kell rátenni a fűszerkeverék már sós...
Erről a lépésről a Youtube-on van egy felvétel:
https://www.youtube.com/watch?v=SoQU-dT1mLQ&t=23s

Egy pár kép eddigi műveletekről:



A sütésé a folyamat következő lépés. Vagyis csak várjunk amíg megpuhul a sült oldalasunk.
Ha puha akkor vegyük le az alufóliát, és szeleteljünk rá egy fej vöröshagymát, és paprikát. Majd tovább sütögetjük míg kész nincs.


Innentől kezdve már csak a köretet kell hozzá készíteni és már lehet is fogyasztani.
Ez egy egyszerű módja az oldalas elkészítésének. Ezt lehet egy kicsit finomabbá is tenni. Pl.: előre bepácoljuk a húsokat. Így finomabb is és ráadásul gyorsabban is készre sül.

Jó étvágyat mindenkinek.










must obtain Roast pork ribs with a side proceed. In general, we used to cut a 5 cm length of the bones. Then, it's slicing along the bones. When you are done with it to free it of excess particles that do not wish to cook. We just simply a greased baking tray with grease and put it in the sink pieces in a row. Then sprinkle with salt and spices. Dinner should not get their salt seasoning salt has ...
From this step on Youtube has a shot:
https://www.youtube.com/watch?v=SoQU-dT1mLQ&t=23s

previous operations Here are some pictures:
The next step baking process. In other words, just wait until the roast is tender our side.
If you remove the soft aluminum foil and slice it about an onion, and peppers. Barbecue area and then continue until completed.
From this point you just have to prepare the garnish, and you can also consume.
This is an easy way of preparing the page. This may be a bit too delicate to do. Ex .: Marinade the meat in advance. So even finer and in addition it is ready more quickly backfire.
Bon appetit, everyone.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése