2016. december 26., hétfő

Sajtos pogárcsa

Egy kiló lisztet 25 deka Rama margarinnal összedolgozzuk. Majd hozzá adjuk az 50dkg sajtot melyet lereszeltünk. 1-1,5 evőkanál só és 3doboz 2 decis tejföl. Ezek után készre gyúrjuk.
Miután jól lehet gyúrni és rendesen összeállt. Már csak ki kell nyújtani. Nyújtás után megkenjük a tetejét tojással és sok-sok sajtot szórunk rá.
Derelyevágóval, vagy pizza szeletelővel felszeleteljük, és egy kivajazott tepsiben készre sütjük 15-20 perc alatt.
Ha szeretnénk hogy egy kicsit légies legyen a tészta akkor tehetünk bele élesztőt vagy sütőport.

Jó étvágyat hozzá.





A kilo of flour 25 grams of Rama margarine are processed. Then add the cheese 50dkg which was filed down. 1-1.5 tablespoons salt and 2 3doboz deciliter of sour cream. Then knead ready.

After going to the gym can be well and properly teamed. You only have to offer. After granting brush the top with egg and lots of cheese sprinkled on it.

Derelyevágóval or szeletelővel pizza slice, buttered baking pan and bake for 15-20 minutes.

If you want to be a little more airy dough then you can put yeast or baking powder.


Bon appetit added.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése